Wenst u meer informatie?

Contacteer ons +32 (0)58/51 48 09

Watch Us - Onze kwaliteitsservice

Naast de verkoop van kwaliteitsvolle uurwerken, juwelen, weerstations, wekkers en wandklokken is Watch Us gespecialiseerd in batterijen. Wij beschikken over alle gangbare types celknoopbatterijen en alkalinestaafbatterijen (Sony en Energizer) voor alle horloges, afstandsbedieningen, hoorapparaten, alarmsystemen, rookmelders e.d. Is de batterij van uw uurwerk leeg of moet uw horlogebandje vervangen worden? Wij vervangen het terwijl u wacht.

Bovendien worden (bijna) alle andere herstellingen van Quartz-horloges uitgevoerd in ons eigen atelier. Wij zijn het aan u en onszelf verplicht u de best mogelijke herstelservice te bieden in Koksijde. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen via onze contactpagina of gewoon eens langs te komen. Wij helpen u dan graag verder.

Onze kwaliteitsgarantie

Watch Us biedt een garantie van 2 jaar op elk uurwerk bij voorlegging van uw garantiecertificaat en op defecten die NIET werden veroorzaakt door verkeerd gebruik of normale slijtage. Opgelet! batterijen, kronen, glas en armband vallen niet onder garantie. Vraag altijd naar de juiste bepalingen i.v.m. waterdichtheid. Voor gedetailleerde informatie lees zorgvuldig de garantiebepalingen op uw garantiebewijs.

Oorgaatjes zetten

U kan bij Watch Us tevens terecht voor het zetten van oorgaatjes.
Eenvoudig - snel en hygiënisch!

Collecties

Horloges

Junghans Certina Herbelin Seiko Rodania
Festina Lotus Boccia titanium Nautica
Olivier Strelli Danish Design Timberland
       

Juwelen

Bedelarmbanden

Ook op het gebied van bedelarmbanden genieten wij ondertussen een ijzersterke reputatie. Wij verdelen enkel de originele en meest gerenommeerde merken en bieden u graag een zeer uitgebreide keuze aan.

PandoraTrollbeads

Zilver- en edelstaalcollecties

Nona Orage Gento Jewels Diamonfire Silver Rose
Rabinovich Tresor

Trouw- en vriendschapsringen

Wij hebben trouw- en vriendschapsringen in goud, zilver en titanium van de volgende merken:

SAINT MAURICE - TRESOR - BOCCIA TITANIUM

Cultuur zoet- en zoutwaterparelkettingen

Grote keus in echte natuurparels.

Weerstations, wekkers en wandklokken

Niet alle wekkers zijn gelijk! Er bestaan heel wat verschillen op het gebied van bedieningsgemak, zichtbaarheid in het donker, design, digitaal of analoog, al dan niet zender gestuurd of met projectie. Laat u door ons informeren voor u een nieuwe wekker aanschaft. Ook voor elektronische thermometers en weerstations kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Pevada